Uitvaartsfirma

Preken Begraven en vervoeren volgens het Islamitische procedures

Een van de grootste diensten van Islamitische stichting Nederland is de ondersteuningsfonds ingeval van overlijden. Tot 17 April 1996 gaf het Islamitische stichting Nederland het werk  aan ondernemingen die als Noor en Zuid waren verdeeld maar dit ging niet lang mee. Want er kwamen taal problemen te recht en er ging te veel geld naar deze ondernemingen.

Daarom zijn we sinds 17 April 1996  begonnen met onze eigen onderneming. Met als doel een goede en kwalitatieve dienst aanbieden.

Met deze nieuwe firma zijn we ook begonnen met nieuwe en personeel met een theologische afkomst .Dit leverde binnen korte termijn grote dingen op. Zo hebben we 3 personeel aangenomen. We hebben gezien dat deze personeel met een theologische afkomst heel belangrijk word gezien bij het bevolking zelf. Want de percentage van onze leden waren na een tijdje stevig na omhoog gestegen.

Uitvaarts firma

Voor meer informatie kunt u de volgende nummers 24 uur per dag bereiken op de nummers:
06-54 78 56 11 • 06-54 61 48 96 • 06-52 55 34 46