Archive for 05 oktober 2017

Tentaminering didactische vaardigheden onderwijsvrijwilligers voltooid

05 oktober 2017

De afdeling Onderwijscoördinatie van de Islamitische Stichting Nederland heeft de afname van tentamens onder onderwijsvrijwilligers door het hele land voltooid. Deze vrijwilligers die reeds in ISN-moskeeën actief zijn, zijn getoetst op vereiste kennisniveau en didactische vaardigheden. De tentaminering heeft in vier regio’s plaatsgevonden. De eerste vond op 23 september 2017 plaats bij ISN Sultanahmet Moskee te Zaandam, alwaar 49 kandidaten aan meededen. De tweede vond op 24 september 2017 plaats bij ISN Laleli Moskee te Rotterdam. Daar namen 37 kandidaten deel. De derde vond plaats op 30 september 2017 plaats bij ISN Merkez Moskee te Deventer. Hier namen 40 kandidaten deel. De laatste vond op 1 oktober 2017 plaats bij ISN Süleymaniye Moskee, alwaar 67 kandidaten hun tentamens aflegden.