Archive for 14 juni 2017

Lancering kinderboek “De Koran; Uitleg voor kinderen”

14 juni 2017

Het kinderboek “De Koran; Uitleg voor kinderen” is binnenkort verkrijgbaar. Dit werk, dat vervaardigd is door Abdulwahid van Bommel, wordt binnenkort officieel gelanceerd.

Het genoemde werk richt zich primair op kinderen uit de leeftijdsklasse acht tot twaalf jaar en wordt uitgegeven door uitgeverij Parthenon. Dit project wordt gesteund door 135 donateurs. De Islamitische Stichting Nederland (ISN) is één van de ondersteunende instellingen. ISN faciliteert de boeklancering.

Ruim 1.100 jongeren bijeen bij het jaarlijkse iftar-programma

14 juni 2017

Net als voorgaande jaren heeft de Jongerencommissie van de Islamitische Stichting Nederland (ISN) ook dit jaar een grootschalige iftar-bijeenkomst gehouden. De bijeenkomst vond plaats op zaterdag 10 juni 2017 bij het evenementenhal Royal Weddings te Druten. Met 1.100 deelnemers was de belangstelling erg groot.